ՏԵՂԵԿԱՏՈՒ ՎԱՆԱՁՈՐ Հինգշաբթի, 21.11.2024, 14:56
Ողջունում եմ Ձեզ Հյուր | RSS
ՏԵՂԵԿԱՏՈՒ ՎԱՆԱՁՈՐ

ԿԱՅՔԻ ՄԵՆՅՈՒ

ՀԱՅՏԱՐԱՐՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ

ՀՈՎԱՆԱՎՈՐՆԵՐ

ՕՐՎԱ ԽՈՐՀՈՒՐԴԸ

ԲԱՆԱԼԻ ԲԱՌԵՐ
Վանաձոր ԱՊՊԱ գովազդ դպրոց կրթություն армения Երեւան yerevan Ереван աշխատանք Վանաձորում տեղեկատու խաչքար հանգստյան օրեր վաճառք продажа ամառային ժամանակ Ապրիլի 7 աշխատատեղեր ներկիր ինքդ ճանապարհային երթեւեկության նշաններ справочник genocide 24 апреля Геноцид ապրիլի 24 լճեր Гостиница հյուրանոց անկախություն ընդունելություն հունիսի 1 Նոր եկեղեցի շախմատ 2011 Հայ առաքելական եկեղեցի համագործակցություն School եկեղեցական տոներ antivirus key հակավիրուսային պաշտպանություն Վանաձորի օր KoD Ванадзор ժամերի փոփոխություն ձմեռային ժամանակ աշուն Ավանգարդ սրճարան Google Ձմեռ է / Зима տեղեկատու Վանաձոր Եկեղեցի / Церковь աղբահանություն Գագիկ Ծառուկյան Կենտրոն հակավիրուսային ծրագիր հրդեհ աշխատանք Մայրամուտ пасха զատիկ քաղաքապետարան տոն հանգստյան օր MICROSOFT Քաղաքային տեսարան Ալավերդի Алаверди ավտոպատահար հայաստան Armenia apple Սուրբ Ծնունդ բռնցքամարտ бокс чемпионат Facebook twitter Լոռու մարզային գրադարան Instigate մանկատուն Վանաձորյան բնություն միկրոավտոբուս Ապարան Հայաստանի Հանրապետություն Ղարաքիլիսա մայիսի 28 Santur Vardan Dolmajyan Լոռու մարզպետ Vitamin club 2012 ԱՄՆ հրաշքներ աշխարհի առաջնություն կառավարություն հայ Vanadzor ԱՎՏՈՎԹԱՐ Авария

ԳՐԱՌՈՒՄՆԵՐԻ ԱՐԽԻՎ

Գլխավոր » 2011 » Հունիս » 21 » Գիտնականները բացահայտել են մեկ բաժակ իդեալական թեյի բաղադրատոմսը
23:32
Գիտնականները բացահայտել են մեկ բաժակ իդեալական թեյի բաղադրատոմսը

Նորթումբրիայի համալսարանի բրիտանացի գիտնականները պարզել են, թե ինչպես պետք է պատրաստել իդեալական թեյ: Նրանց կարծիքով, այստեղ ամենակարեւոր «բաղադրիչը» համբերությունն է: Գիտնականները պարզել են, որ թեյը պետք է խմել պատրաստելուց միայն 6 րոպե անց: Թեյը եռման ջրում պետք է մնա 2 րոպե, իսկ մեկ բաժակ թեյի մեջ կաթի իդեալական քանակությունը 10 մլ է, գրում է NEWSru.com-ը` վկայակոչելով The Daily Mail-ը:

Խմելու համար թեյի իդեալական ջերմաստիճանը +60 է: Հենց այդ ջերմաստիճանին է լինում թեյը, երբ պատրաստելուց հետո թողնում ես 6 րոպե:

Թեյը չպետք է խմել պատրաստելուց հետո 17,5 րոպե ուշ, քանի որ այդ ժամանակ ջերմաստիճանն իջնում է 45 աստիճանից ցածր, իսկ դա բացասաբար է ազդում նրա համային հատկությունների վրա:

Նշենք, որ հետազոտողների թիմը ավելի քան 180 ժամ է անցկացրել լաբորատորիայում, փորձելով թեյի պատրաստման մեթոդները: Այդ ընթացքում կամավորները ստիպված են եղել փորձել մոտ 285 բաժակ թեյ:

Հոդվածը՝ news.am-ի

Բաժին: ՀԵՏԱՔՐՔԻՐ Է... | Դիտում: 1024 | Ավելացրեց: andy | Տեգեր: իդեալ, գիտնական, թեյ | Ռեյթինգ: 0.0/0
Ընդամենը քննարկումներ: 0
Քննարկել կարող են միայն գրանցված օգտվողները, գրանցվեք կամ մուտք եղեք Ձեր անունով
[ Գրանցում | Մուտք ]
ՓՆՏՐՈՒՄ

ՕՐԱՑՈՒՅՑ
«  Հունիս 2011  »
ԵկԵքՉրՀնՈւրՇբԿր
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

ՀԱՅԿԱԿԱՆ ՏՈՄԱՐ
Ancient Armenian Calendar

ԲԱԺԻՆՆԵՐ
ԼՈՒՐԵՐ ՎԱՆԱՁՈՐԻՑ [82]
ՆՈՐՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ [58]
ԿՐԹԱԿԱՆ ՆՅՈՒԹԵՐ [21]
ՀԵՏԱՔՐՔԻՐ Է... [24]
ԺԱՄԱՆՑ [14]
ՎԱՐՈՐԴՆԵՐԻՆ [6]
Շնորհավորանքներ [2]

ԵՂԱՆԱԿ

ՏԱՐԱԴՐԱՄ

ԳՈՐԾԸՆԿԵՐՆԵՐ

ԱՍՏՂԱԳՈՒՇԱԿ

ՄԵՐ ՀԱՐՑՈՒՄԸ
Գնահատեք մեր կայքը
Ընդամենը պատասխան: 277

ԿԱՅՔԻ ԲԱՐԵԿԱՄՆԵՐԸ
  • «Գործարար» ամսագիր
  • Կապան Տեղեկատու
  • Լոռու մարզային գրադարան
  • «ՎանԴեկոր» ՍՊԸ

  • ՎԻՃԱԿԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ
    Яндекс.Метрика

    Առցանց ընդամենը: 1
    Հյուրեր: 1
    Օգտվողներ: 0

    Ձեր IP-ն: 3.144.116.195

    ԿԻՍՎԵԼ


    ՍՏՈՒԳԵՔ ՁԵՐ ԿԱՊԸ

    ՄՈՒՏՔ

    Copyright Andystudio © 2024